Maatschappelijke organisaties gezocht!

Klussen, activiteiten en vergaderruimtes

Klussen en activiteiten
Waarschijnlijk kent u het wel. Klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar je nooit aan toe komt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, zomerklaarmaken van een moestuin of een wandeling met koffie met uw bewoners. Daarvoor is Stichting Geef Kleur. Wij organiseren en begeleiden maatschappelijke projecten. Hiervoor benaderen we bedrijven die hun werknemers de mogelijkheid bieden om zich in te zetten voor maatschappelijke organisaties. Hierbij kunt u denken aan een maatschappelijk bedrijfsuitje of aan structureel werknemersvrijwilligerswerk.

Vergaderruimte
Heeft u een vergaderzaal of vergaderruimte beschikbaar? Wij stimuleren het bedrijfsleven te vergaderen op een maatschappelijke locatie. Een extra inkomstenstroom voor uw maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven vergadert in een inspirerende omgeving.  Iedereen winst.

Waarom meedoen?

Elke maatschappelijke organisatie heeft het bedrijfsleven iets te bieden!

Samenwerken met het bedrijfsleven kan meer opleveren dan alleen een klus geklaard krijgen. Betrokken ondernemers kunnen kennis en kunde bieden, de maatschappelijke organisatie boort een nieuw netwerk aan – dit opent wellicht nieuwe deuren – en komt in aanraking met een ‘nieuwe’ doelgroep vrijwilligers. Door mee te doen geeft uw maatschappelijke organisatie zelf ook invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Aanmelden

Heeft u een klus, een activiteit of een vergaderruimte in de aanbieding? Meldt u nu aan!

Wat kunnen maatschappelijke organisaties van ons verwachten?

Als intermediair en adviseur Maatschappelijk Betrokken Ondernemen zetten wij onze expertise in voor maatschappelijke organisaties en denken wij graag mee om invulling te geven aan de doelen en wensen van een maatschappelijke organisatie.

Naast het zorg dragen voor een goede match met de juiste partner zijn wij de contactpersoon. Daarnaast fungeren wij als projectbegeleider gedurende het gehele project. Zowel voorafgaand, tijdens als na het project.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen levert zoveel meer op voor uw organisatie!

Heeft u een concrete wens of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de inzet van het bedrijfsleven in uw organisatie? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.