Referenties

R. Koopman, Immens  “Ik vind het erg mooi wat jullie doen met de Stichting Geef Kleur. Ik denk dat jullie op een hele goeie manier inhoud geven aan de wens van veel mensen en organisaties om maatschappelijk betrokken te zijn en dat jullie daardoor veel positieve energie losmaken. Ook een mooi tegenwicht tegen alle negativiteit rond crisissen etc”

A. Damsma, UWV “Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de organisatie, ondersteuning en afronding van onze geslaagde teammiddag! Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer plezierig ervaren’.”

S. de Jong, Steven de Jong Films “Maatschappelijk ondernemen sluit aan bij mijn ambitie om steeds meer maatschappelijk relevante films te maken – een verhaal vertellen waar je misschien nog eens over nadenkt of waar je iets aan beleeft, wat blijft hangen in The mind. Geef kleur aan het leven, dat voelt goed als je daaraan bijdraagt! Het gaat om balans, centen verdienen, maar ook om iets terug te geven aan de Maatschappij….. dat voelt goed!”

Dr. M.F. Boersma, Hanzehogeschool Groningen ”Stichting Geef Kleur laat zien dat maatschappelijk ondernemen prima te combineren is met economische waardecreatie. Het enthousiasme van beide vrouwen achter ‘Geef Kleur’ maakt dit bedrijf tot een prachtig voorbeeld voor MVO in Noord-Nederland”.

Drs. H.A. Snapper RA RC, Universitair Medisch Centrum Groningen “Stichting Geef Kleur geeft invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen in de Noordelijke regio door samenwerking met diverse private en publieke partijen. Een Stichting die de binding tussen bewoners, consumenten, bedrijfsleven en publieke organisaties in het Noorden versterkt” .