Kosten maatschappelijk teamuitje

Kosten maatschappelijk teamuitje

Vanaf  € 25,- per persoon, afhankelijk van het aantal personen en invulling van de dag.

Waarom zijn hier kosten aan verbonden?

Geef Kleur is bewust een stichting. Dit betekent dat wij geen winstoogmerk hebben. Helaas betekent dit niet dat we kosteloos kunnen werken. Geef Kleur ontvangt geen subsidies of fondsen, en projecten kosten geld.

Bovendien vraagt het ontvangen en begeleiden van een grote groep mensen die vrijwilligerswerk willen doen om een goede voorbereiding en organisatie. Zie artikel www.renerutte.nl/2014/03/medewerkervrijwilligerswerk-vraagt-ook.html?m=1

Wat doen wij?

We bemiddelen bij het vinden en benaderen van maatschappelijke organisaties. We bouwen een relatie op met deze organisaties en brengen de projecten in kaart.

Vervolgens coördineren en begeleiden we deze projecten gedurende de dag. Dit is noodzakelijk omdat de maatschappelijke organisaties vaak zelf geen menskracht hebben om groepen goed te begeleiden. Bovendien gaat het project dan niet ten koste van de dagelijkse werkzaamheden van de maatschappelijke organisatie. Indien gewenst zorgen we voor follow up (bv publiciteit).

Meerwaarde

Een maatschappelijk teamuitje staat in het teken van maatschappelijk betrokken ondernemen op een concrete, leuke en actieve manier mét social impact. Naast een hele leuke actieve dag(deel), geeft u hiermee concrete invulling aan MVO én u helpt de maatschappelijke organisatie op een bijzondere manier.

Bovendien draagt deze dag bij aan de interne motivatie en is uw team een onvergetelijke ervaring rijker!

Aansluitend of voorafgaand vergaderen?

Vele maatschappelijke organisaties hebben de mogelijkheid om aansluitend op of voorafgaand aan het maatschappelijk teamuitje te vergaderen. Informeer naar de mogelijkheden!