Workforce Holland ondersteunt Stichting Geef Kleur!

Sinds 1 oktober 2014 hebben we een samenwerkingsverband met Workforce Holland. Workforce Holland is een nieuwe manier van netwerken. Het is een netwerk met werkende personen die bereid zijn mensen te helpen bij het zoeken en vinden van (nieuw) werk. Op deze manier kunnen vele werkzoekenden worden ondersteund.

Jouw kennis en ervaring inzetten voor een goed doel?
Op een laagdrempelige en maatschappelijk betrokken wijze kun jij je kennis en ervaring inzetten voor een goed doel! Door je in te schrijven doneert WorkForce Holland voor elk netwerkgesprek 50 euro aan Stichting Geef Kleur. Hiermee kunnen we ons blijven inzetten voor maatschappelijke projecten die plaatsvinden met gesloten beurzen. ​


Netwerkgesprek, inspirerend en zinvol!
Het gesprek van een uurtje – dat niet te vergelijken is met de rest van de uren uit je week – vindt plaats op een door jou gekozen plek. Vele voorgangers vonden het inspirerend, zinvol en positief en zagen tevens mogelijkheden om hun eigen netwerk uit te breiden. Voor iedereen winst! Niet alleen voor de werkzoekende, Stichting Geef Kleur maar ook voor jezelf!

Doe je ook mee? Schrijf je hier in! https://workforceholland.nl/geefkleur